torstai 4. lokakuuta 2012

Sairastupa

Niin se sitten iski ... Ikävä kuumeBöbö lopulta lannisti! Sitävastaan jo tovin ehdin taistella mutta nyt heräsin hikisenä, ällöttävänä äänensä menettäneenä surkimuksena!

Miettikää... Mä en pysty puhumaan se on kuule hirveetä! Ja tosi tylsää perua asiakkaiden aikoja :( koko ajan on mielessä, että nopeasti pitäisi saada uudet ajat järjestettyä!
Niin ja mun lenkkeily ;( ... No onhan tää kerran käyty läpi kun "pikkusen" vaan juoksin kipeenä ja sitten olinkin tiputuksessa sairaalassa. Itkua tuhertaen seisoin keskiyöllä käytävän ikkunalla katsoen ilotulitusta samalla puhuen rakkaalle että edes jollain tavoin sain aloittaa uuden vuoden perheeni kanssa.

Mutta kultakantti on tälläkin hikisellä ja särkevällä päivällä! :) Tuli ihan hirmu tarve päästä kauneus-terveys messuille Helsinkiin... Ja tietysti parhaassa seurassa eli oman siskon kanssa <3

Viestittelin siskolle et olis tosi kiva lähteä, että mietitään (sitten vaivuin johonkin ihme kuumehorkkaan.)
Mitä sisko teki? Seuraavan puolen tunnin aikana se oli hommannut meille edestakaisen junamatkan yhteensä 80ekellä!!! Ja hotellin yhdeksi yöksi senkin halvalla! Miettikää! Kukapa ei tälläistä siskoa rakastaisi! Jeeee me lähdetään messuille, meikkejä, kynsiä, kampauksia, paljon naurun remakkaa awwww (niin ja varmaankin siskon varpaat yöllä mun korvassa) hahaaa! Meille tulee niin hauskaa! ;D

Nyt yritän huilia, mutta aamusta poiketen pieni hymy huulilla... Kiitos syssi <3

6 kommenttia:

  1. Kun on noin ihana omahoitaja, niin paranet varmasti pian :)

    VastaaPoista
  2. mistä toi harmaa tähti peitto? on?
    -kiitos-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se taitaa olla mun huivi?... taustalla näkyy myös lexingtonin päiväpeitto mustavalkoinen...
      aiemmissa postauksissa näkyy myös harmaa torkkupeitto tähdillä ja se on minimanista... aivan ihanan lämpöinen näin syksyllä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)